Busiga hästar

Idag passade vi på att ta lite bilder på hästarna, eftersom vädret äntligen varit lite bättre. Det har varit så himla blåsigt de senaste dagarna, och hästarna har varit lite på tå, så de har fått vila lite. Så då kändes det som ett bra tillfälle att släppa dem i en tom sommarhage och ta lite rörelsebilder på dem. 

Först ut var Smára, och hon får ju som alltid sjukt mycket överskottsenergi när hon har vilat och sedan får springa av sig lös. Hon tyckte i alla fall att det var väldigt roligt och sprang som bara den. Hon fastnade på en hel del bilder, men tyvärr hann vi inte filma henne någonting när hon sprang. 

 
Näst på tur var Lótus, och han var så himla himla duktig! Han har verkligen vuxit på sista tiden, och har en helt annan kroppskontroll jämfört med tidigare. Han lyssnade också otroligt bra, och gjorde självmant "round-ups" på minsta inkallning. Han var även helt med på mitt kroppsspråk, och kunde galoppera i samlad form runt mig hur fint som helst! Det ska verkligen bli så himla kul att se hur han fortsätter att växa upp. Vi ser så himla mycket fram emot när det blir dags att börja rida honom och tror att det kommer bli hur bra som helst. 



Vilja fick komma ut sist, då det hade börjat bli mörkt ute fick vi höppa över minisarna denna gång. Det var lite i mörkaste laget för Vilja, men några bilder blev det i alla fall, och även en liten film. Vi förväntade oss inte så mycket av Vilja när vi släppte henne dock, eftersom hon är så lugn och cool i all ridning och hantering. Men när vi släppte henne blev hon som förbytt! Det var skutt och språng och sparkar och stengringar, och full fart ena studen för att sedan hugga tag i gräset och äta emellanåt. Men hon var riktigt tokig och hade väldigt roligt i alla fall. 












Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.